Компресоне масло FUCHS CASSIDA FLUID CRE 46
Сучасне синтетичне компресорне мастило для обладнання харчової промисловості.
Особливості продукту
CASSIDA FLUID CRE 46 — передове синтетичне компресорне мастило, спеціально розроблене для використання в гвинтових компресорах, які використовуються в харчовій промисловості та пакувальній промисловості .
Він заснований на ретельному поєднанні синтетичних рідин і відібраних добавок, вибраних через їх здатність відповідати суворим вимогам харчової промисловості. Термічна та окисна стабільність цього продукту перевищує характеристики білого мінерального масла та більшості сучасних харчових синтетичних матеріалів, доступних на ринку.
Вас цікавить CASSIDA FLUID CRE 46? Заповніть нашу контактну форму , щоб дізнатися більше або зробити покупку. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб знайти правильне рішення для ваших потреб.
- Відмінна термічна та окисна стабільність
- Відмінні високотемпературні характеристики протистоять утворенню шкідливих продуктів окислення при підвищених температурах, що забезпечує тривалий термін служби масла
- Зменшене загальне споживання мастила завдяки найкращому в галузі терміну служби до 8000 годин*
- Високий індекс в’язкості
- Хороший захист від корозії всіх металевих робочих поверхонь
- Хороші низькотемпературні властивості до -40 °C (-40 °F)
- Розроблено для низької випаровуваності та низького піноутворення, що призводить до низьких витрат масла.
Спецификації | Схвалення | Рекомендації Fuchs |
---|---|---|
|
- Сумісний з еластомерами, прокладками, ущільненнями та фарбами, які зазвичай використовуються в системах змащення харчових машин
- Сумісний з більшістю технологічних газів
- Сумісний з мінеральним маслом і більшістю синтетики.
- Усі харчові мастильні матеріали слід зберігати окремо від інших мастильних матеріалів, хімічних речовин і харчових продуктів і подалі від прямих сонячних променів або інших джерел тепла. Зберігати при температурі від 0 °C до +40 °C. За умови, що продукт зберігався в цих умовах, ми рекомендуємо використовувати продукт протягом 5 років з дати виробництва. Після відкриття упаковки продукт необхідно використати протягом 2 років (або протягом 5 років з дати виробництва, залежно від того, що настане раніше).